Om oss

Nyhamn Fiske & Marin drivs av Timmie Wallin 20 år, som trots sin unga ålder redan hunnit vara med och jobba inom sportfiskebranschen i 6 år. Med stora erfarenheter av alla typer av fiske från havsfiske i Öresund, Nordnorge, till fjällfiske, flugfiske och insjöfiske kan vi hjälpa er med det mesta. Våra två största mål med butiken är att kunna förse högkvalitativ fiskeutrustning till mycket bra priser.  Samt att kunna erbjuda bäst service i branschen och delar gärna med oss av alla våra bästa tips och trix för att våra kunder ska lyckas så bra som möjligt inom fisket! 

Som kund ska ni kunna komma in till oss utan tidigare erfarenheter och komma ut med rätt utrustning och kunskap för att kunna få till ett lyckat fiske.

Timmies specialitet är havsfiske och har en oerhört stor erfarenhet av fisket i i Öresund samt av havsfisket i Nordnorge. I Öresund har han lyckats med att fånga de flesta arter och i nordnorge har han varit med och guidat upp hälleflundror på över 100kg och torskar på över hela 35kg!

Med sitt stora intresse för att själv ta fram specialutrsutning för att göra sitt fiske ännu effektivare, består butik av mycket handgjorda produkter. I butiken kan man köpa specialtackel handknutna av Timmie till arter så som hälleflundra, havskatt, rödspätta, långa, torsk, osv..